Oplossingen

Enterprise Service Management

Bied uw medewerkers en klanten eersteklas services.

Waarom is een Service Management oplossing essentieel voor organisaties?

Het succes van uw bedrijf hangt af van de kwaliteit van dienstverlening aan klanten en medewerkers. Om efficiënt Service Management te waarborgen, inclusief snelle dienstverlening, naadloze klantervaring en slimme automatisering, is de juiste technologie zoals ManageEngine ServiceDesk Plus of Matrix42 Service Management van cruciaal belang.

Met tientallen jaren ervaring in IT-beheer en klantondersteuning begrijpen we de specifieke behoeften van diverse bedrijfstakken. Onze Service Management oplossingen zijn gebaseerd op Best Practices uit de markt, inclusief geoptimaliseerde processen. Vereenvoudig uw configuratie en bied uw organisatie een hoogwaardige klantervaring zonder ingewikkelde setups.

Efficiënt Service Management voor optimale groei.

Ontdek de voordelen van efficiënt Service Management met de veelzijdigheid van ManageEngine ServiceDesk Plus voor optimale organisatorische groei en effectieve dienstverlening.

Service Excellence Now

Breid uw Service Management uit naar klantgerichte bedrijfsactiviteiten met ManageEngine Enterprise Service Management voor optimale prestaties.

Optimaliseer klantrelaties efficiënt

Verbeter uw klantrelaties met geoptimaliseerd Service Management in uw hele organisatie, inclusief contextuele integraties met zakelijke applicaties, zoals ManageEngine ServiceDesk Plus.

Boost Team Productiviteit!

Verhoog de productiviteit van uw team met een aanpasbaar selfserviceportaal en uitgebreide servicecatalogus, zoals die van ManageEngine ServiceDesk Plus.

Efficiënt Kanban Ticketbeheer!

Eenvoudig kanban ticketbeheer met ManageEngine ServiceDesk Plus: Overzichtelijk beheer van al uw verzoeken op één plek met visueel Kanban-systeem.

Workflowoptimalisatie met ServiceDesk

Optimaliseer workflows met ManageEngine ServiceDesk Plus: Stroomlijn en standaardiseer dienstverlening met visuele workflowprocessen en AI-gedreven automatisering.

Snel IT-inzicht

Krijg snel inzicht in uw IT-infrastructuur met IT-assetbeheer, zoals dat van ManageEngine ServiceDesk Plus, voor uw organisatie.

Werknemerservaring als succesfactor

Tot een paar jaar geleden richtten bedrijven zich uitsluitend op de klantervaring. Tegenwoordig staat de ervaring van medewerkers steeds meer in het middelpunt van de belangstelling, omdat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Lees meer

Een greep uit ons klantenbestand

Onze klanten variëren van non-profitorganisaties tot productiebedrijven, en van kleine bedrijven tot grote multinationals.
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek