Markten

Markt-expertise

Dekkers IT Solutions & Consultancy heeft bedrijven in allerlei markten geholpen met IT-oplossingen, ongeacht uw markt.

IT-beheerdiensten op maat voor uw markt

Dekkers IT Solutions & Consultancy heeft meer dan 25 jaar ervaring in het voorzien van IT-behoeften voor bedrijven in verschillende branches. Onze ervaring stelt ons in staat om de specifieke kenmerken van uw markt te begrijpen en een IT-strategie te ontwikkelen

die Dekkers IT Solutions & Consultancy’s marktspecifieke ervaring gebruikt om uw organisatie en de markt waarin u opereert goed te begrijpen.

Publieke sector

Publieke organisaties, ongeacht hun niveau, staan voor IT-uitdagingen die hun werking en burgers in gevaar kunnen brengen. Federale instanties moeten bovendien voldoen aan IT-modernisering en compliance-eisen.

Industrie en techniek

Dankzij digitalisering en Industrie 4.0 kunnen fabrikanten hun productie optimaliseren en klanten betere ervaringen bieden. Nieuwe technologieën, zoals AI en IoT, vereisen effectief beheer van productie, toeleveringsketen en servicedesks door IT-teams.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg passen IT-teams zich aan nieuwe technologieën aan, zoals telegeneeskunde en kunstmatige intelligentie, om de zorg te verbeteren. Het behouden van robuuste infrastructuur is van essentieel belang.

Financiële sector

Financiële technologie heeft de financiële dienstverleningsector drastisch veranderd. IT-teams spelen een cruciale rol bij het verbeteren van consumentenbetrokkenheid, marketing, transacties en nauwkeurigheid. IT-kwesties vormen nu een groeiende uitdaging

Onderwijs

In het hoger onderwijs hebben technologische innovaties, zoals afstandsleren en VR-laboratoria, een grote invloed gehad. Instellingen vertrouwen sterk op technologie om studenten te ondersteunen. Tegelijkertijd staan IT-afdelingen voor uitdagingen om snel evoluerende technologieën bij te houden.
Staat jouw markt er niet bij?

Deze lijst is niet volledig. Laten we meer leren en onze ervaring delen met uw markt.

Waarom marktexpertise voor IT essentieel is

Compliance Experts voor diverse markten

Regelgeving verandert voortdurend in diverse markten. Is uw bedrijf compliant? Vertrouw op onze deskundigheid in naleving o.a. binnen de gezondheidszorg, juridische en financiële markt om uw bedrijf tijd en zorgen te besparen.

Branchespecifieke IT-oplossingen door experts

Talloze bedrijfstakken vertrouwen op op maat gemaakte, marktspecifieke applicaties om hun operationele behoeften te vervullen. Ons ervaren team is specialist in het configureren, updaten en oplossen van problemen in toonaangevende software, waaronder Matrix 42, BMC Software, ManageEngine en diverse service- en endpointbeheersystemen. Laat ons uw bedrijf helpen soepel en efficiënt te blijven draaien met op maat gemaakte IT-oplossingen.

Bescherm uw bedrijf tegen cyberaanvallen

Bedrijven worden vaak getroffen door cyberaanvallen, en bepaalde sectoren lopen een groter risico dan andere. Onze uitgebreide cyberbeveiligingsdiensten garanderen de bescherming van uw bedrijf.

Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek