Evenementen

Evenementen van
Dekkers IT Solutions

Bekijk aankomende en eerdere evenementen van Dekkers IT Solutions.

Aankomende evenementen

Vrijdag 22 December

Oproep aan alle IT-beheerders en beveiligingsprofessionals! Maak je klaar om aan een buitengewone reis te beginnen in ons Endpoint Central-bootcamp. Verbeter uw beveiligingshouding, overwin overtollige uitdagingen en leer het volledige potentieel van Endpoint Central te benutten.

Vrijdag 12 Januari 2024

Onze ServiceDesk Plus
Workshop helpt u het maximale uit ServiceDesk Plus te halen, met diepgaande trainingssessies over alle belangrijke ITSM-praktijken.

Dinsdag 30 Januari

In het snel evoluerende IT-landschap van vandaag zijn incidenten onvermijdelijk. Het hebben van een solide incident management systeem (IM) is van cruciaal belang om de normale bedrijfsvoering snel te herstellen en tegelijkertijd de gevolgen voor de klanten te minimaliseren.

Eerdere evenementen

21 September 2023
ServiceDesk Plus: Maatwerk voor Efficiëntie!

Aangezien elke organisatie unieke behoeften heeft, staan ze voor specifieke support-uitdagingen. Ontdek tijdens onze webinar hoe ManageEngine ServiceDesk Plus oplossingen biedt voor deze veelvoorkomende uitdagingen en hoe u deze binnen uw organisatie kunt implementeren.

20 Juni 2023
ITSM Dag Nederland - 2023

Bedrijven gebruiken tegenwoordig nieuwe technologieën en werkwijzen om een veilige en productieve hybride werkplek te bouwen en te beheren. Maar zonder robuuste ITSM-werkwijzen en het juiste servicemanagement-platform kan het beheren van een digitale werkplek, het leveren van belangrijke IT diensten en het ondersteunen van technische initiatieven een heel gedoe zijn.

8 Juni 2023
Endpoint Resilience Day - 2023

De manier waarop we leven, werken en samenwerken is de afgelopen 24 maanden fundamenteel veranderd door digitale transformatie. Terwijl de effecten ervan invloed blijven hebben op alles wat we doen, is hybride werk een belangrijk resultaat van de wereldwijde veranderingen in IT. Hybride werk en de digitale beroepsbevolking dienen als voorlopers voor de moderne economie. Maar de overgang is verre van vlekkeloos verlopen. Cyberaanvallen blijven bedrijfsactiviteiten stilleggen en het vertrouwen van klanten verstoren.

24 Mei 2023
Maak IT makkelijk

In deze webinar willen we u laten zien hoe ManageEngine ServiceDesk Plus een oplossing kan zijn voor de meest voorkomende support uitdagingen en hoe u dit zelf in uw organisatie kan inzetten.

Voor elk van de kerngebieden zullen we bespreken wat de meest voorkomende uitdagingen zijn, en welke functies u kunt gebruiken om deze uitdagingen aan te pakken.

May 24, 2022
The Insider’s Guide to Microsoft 365

Nearly every company has some form of Microsoft Office installed on their laptops. But did you know Microsoft 365 can save you big on software expenses, and take your organization’s productivity to the next level?

March 29, 2022
Your Lucky Day to Master Cyber Insurance

You asked, we answered: Join Integris, WatchGuard, and Measured Insurance for a deeper dive into cyber insurance and layered security following our last webinar.

Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek