Partners & certificeringen

Geef uw bedrijf een boost met onze samenwerking

We zijn verheugd om met toonaangevende bedrijven samen te werken en hoogwaardige diensten te leveren waar we trots op zijn.

We zijn ervan overtuigd dat technologie bedrijven moet helpen excelleren in hun vak. Onze meer dan 25 jaar lange toewijding aan klantensucces heeft geleid tot erkenning van Dekkers IT Solutions & Consultancy als een betrouwbare partner voor eersteklas oplossingen en diensten.

Waarom onze expertise van essentieel belang is

Bij Dekkers IT Solutions & Consultancy staan we garant voor uitstekende service en expertise voor onze klanten. Onze vooraanstaande certificeringen en sterke partnerschappen in de branche vormen de pijlers van deze belofte. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan de hoogste standaarden te voldoen. Elke dag benutten we deze expertise met hoogopgeleide medewerkers en geavanceerde producten en diensten om u te bedienen.

Certified Technology Partner for the Benelux

Wij zijn officieel erkend door ManageEngine als hun technologiepartner voor de Benelux en voldoen aan alle vereiste certificeringen.

BMC Software

Wij zijn trots op ons partnerschap met BMC Software, waarbij we expertise bieden in BMC Track-It!, BMC Footprints en BMC Client Management.

Matrix42

Dekkers IT Solutions & Consultancy draagt met trots de status van Matrix42 Competence Partner Silver.

ConnectWise

Met trots vervullen we al meer dan een decennium de rol van distributeur in de Benelux voor ConnectWise.

Strategische partnerschappen

Hoe we samenwerken met onze partners

Bij Dekkers IT Solutions & Consultancy koesteren we wederzijds respect in onze partnerschappen. We geloven in het belang van een evenwichtige relatie, waar geven en nemen hand in hand gaan. Onze trots ligt in het vinden van deze harmonie, waardoor onze samenwerkingen tot bloei komen.

Benelux

Werkgebied

1000
+

Klanten geholpen

25
+

Jaar ervaring

95
%

Klanttevredenheid

400
+

Uitgevoerde projecten

Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek