Oplossingen

IT-beheer voor MSP’s

Laat uw MSP-business groeien met schaalbare en veilige oplossingen voor IT-beheer.

Waarom hebben organisaties een oplossing voor Remote Monitoring en Management (RMM) nodig?

Vanuit de basis, willen de klanten van een Managed Service Provider (MSP) dat hun technologie blijft werken, hun software up-to-date blijft en dat hun data gebackupt en beschikbaar blijft. Wanneer zaken mis gaan dat wordt de telefoon gepakt en wordt de MSP gebeld. De klanten verwachten dat ze dan niet teleurgesteld worden.

Remote Monitoring en Management (RMM) oplossingen zorgen ervoor dat de levering van deze diensten geregeld worden, en dat deze aansluiten bij de wensen van de MSP en haar klanten. Directe toegang tot systemen op afstand, en beveiligde en betrouwbare backup zorgt ervoor dat de diensten van een MSP gegarandeerd worden. Belangrijker nog is dat de MSP kan vertrouwen dat de netwerken, apparaten, en data van hun klanten altijd en overal beschikbaar zijn, net zoals de klanten dat verwachten.

IT Service for You

We know that every businesses’ needs are completely different from the next, so we offer packages for any business size or budget.

Predictable Costs 24/7

We doesn’t charge you more when your network is down or a server fails. Our flat-rate fee programs covers all of that whenever you need it done.

Keeping Your Team Productive

Our managed services include round-the-clock monitoring of your key infrastructure, computers and network servers.

Our Team is Ready to Help

Part of what makes our managed services so exceptional is that we are always available, regardless of time or holiday.

Our managed IT services let you concentrate on what matters

Are you busy putting out IT fires instead of focusing on your core business? If your technology is draining resources rather than optimizing them, Netsurit can get you back on track. A professionally managed services provider can give you the decisive edge to:

Waarmee kunnen onze oplossingen MSP's helpen?

Probleemloos en up-to-date

Zorgen voor dat de bedrijven van uw klanten dag en nacht probleemloos kunnen blijven draaien. Het voorkomen van downtime en storingen door routine-onderhoudstaken uit te voeren voor hardware en het bieden van doorlopende helpdesk- en externe IT-ondersteuning.

Waarborg continuïteit

Het waarborgen van continuïteit van diensten en het bieden van snelle reactie wanneer dat nodig is. Hierdoor kunnen snel wijzigingen worden doorgevoerd en downtime worden voorkomen. Waar en wanneer het nodig is kan voorzien worden in de juiste vorm van diensten en ondersteuning, en kunnen alle problemen worden verholpen die zich tussendoor voordoen.

Ondersteuning op afstand

Middels beheer op afstand kan de IT-infrastructuur van de klanten effectief, op elk moment en vanaf elke locatie worden beheert en beveiligd. Dit biedt ook de MSP medewerkers de mogelijkheid om op afstand te werken.

Automatiseren van handmatige taken

Beveiligingsproblemen kunnen worden voorkomen door het monitoren van servers en websites. Updates van software en besturingssystemen kunnen worden geautomatiseerd en wanneer er afwijkingen worden geconstateerd dan kunnen direct de klanten worden gewaarschuwd. Het belangrijkste daarbij is het behouden van bedrijfscontinuïteit, voorkom elke vorm van gegevensverlies en focus op het backuppen van gegevens en het herstellen wanneer dat nodig is.

Veilig en compliant

Klanten kan worden gewezen op de vervaldatums van hun software licenties, en hun beveiligingsmethoden kunnen worden getoetst aan de huidige wet- en regelgeving. Ook is het belangrijk dat de betalingsgegevens van de klanten veilig is.

What clients say about our Managed IT Services

4.9
4.5/5

Een greep uit ons klantenbestand

Onze klanten variëren van non-profitorganisaties tot productiebedrijven, en van kleine bedrijven tot grote multinationals.
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek