Oplossingen

Beheer en beveilig uw endpoints

Manage uw desktops, servers, laptops, mobiele apparatuur en webbrowsers.

Waarom hebben organisaties een oplossing voor Unified Endpoint Management and Security (UEMS) nodig?

Organisaties moeten voorzien in de behoeften van hun medewerkers, of het nu gaat om het onboarden van nieuwe medewerkers, het installeren van besturingssystemen en applicaties, of het beheer van en probleemoplossing voor zakelijke apparatuur. Een UEMS-oplossing voorziet in end-to-end integratie van apparaatbeheer en endpoint beveiliging. Vergroot op deze manier de productiviteit van de medewerkers zonder dat de veiligheid van gegevens in gevaar wordt gebracht.
Aanvallers proberen voortdurend in te breken op bedrijfsnetwerken. Eén niet-geautoriseerd apparaat, één onbewaakte browser, één schadelijke applicatie of één misconfiguratie is vaak al genoeg om een heel netwerk onderuit te halen. Zonder een UEMS-oplossing kunt u al deze kwetsbaarheden van het steeds groeiende aantal endpoints in uw netwerk onmogelijk handmatig controleren.

Multimediaal IT-endpointbeheer

Beheer een grote variëteit aan IT endpoints met een verscheidenheid aan besturingssystemen waaronder smartphones, tablets, laptops, desktops, smartwatches, smart-tv's, en browsers.

Automatische Software-updates

Zorg voor het automatisch updaten van uw besturingssystemen, als ook meer dan 350 veel gebruikte bedrijfsoplossingen.

Data- en Apparaatbeveiliging

Bescherm de gegevens op de apparaten, blokkeer applicaties of sta ze juist toe, monitor bedreigingen en verlaag het risico van datalekken in uw organisatie.

Netwerk Vulnerability Scans

Scan uw netwerk regelmatig op kwetsbaarheden, bedreigingen, misconfiguraties en risicovolle software, en verhelp dit op afstand.

Solide IT-beveiliging: Voorkom Datalekken en Interne Bedreigingen met Zero Trust

Bescherm uw organisatie tegen potentiële bedreigingen zoals datalekken, gegevensdiefstal en interne aanvallen door streng toezicht te houden op het gebruik van USB en andere randapparatuur. Bovendien, om een veilige IT-omgeving te waarborgen, raden we aan een zero trust-benadering te implementeren. Dit omvat applicatiespecifiek toegangsbeheer op endpoints, waardoor uw gegevens en systemen op een effectieve en veilige manier worden beschermd tegen zowel interne als externe bedreigingen.

Hoe helpt endpointbeheer en beveiliging uw organisatie?

Endpointbeheer beschermt uw organisatie door beveiligingsmaatregelen te implementeren, zoals het monitoren van apparaten en toegangsbeheer. Het optimaliseert prestaties door efficiënt beheer en automatisering van routinetaken. Dit resulteert in een algehele verbetering van beveiliging en operationele efficiëntie

Bespaar op IT-kosten

Bespaar op de kosten voor hard- en software door regelmatige scans, inventarisatie en software licentiebeheer.

Extern Systeembeheer en Ondersteuning

Monitor en beheer via externe beheer sessies de systemen van uw externe medewerkers en herstel de problemen waarmee ze worden geconfronteerd .

Integraties

Middels integraties kunt u beheertaken uitvoeren vanaf het console van verschillende helpdesk oplossingen.

Automatisch Updatebeheer

Besteed aanzienlijk minder tijd aan het testen en installeren van updates door het updatebeheer van besturingssystemen en applicaties van derden te automatiseren, en aan te passen aan de vereisten van uw organisatie.

Netwerk Browserbeveiliging

Beveilig uw netwerk tegen browser-gerelateerde aanvallen door enkel toegang te verlenen tot vertrouwde websites en door het gebruik van plug-ins, add-ons en extensies te monitoren.

Productiviteit en Beveiliging Optimaliseren

Verhoog de productiviteit van de medewerkers en de beveiliging van de organisatie door hoogrisico-applicaties op een blacklist te plaatsen, of sta enkel vertrouwde applicaties toe door het gebruik van een applicatie-whitelist.

Een greep uit ons klantenbestand

Onze klanten variëren van non-profitorganisaties tot productiebedrijven, en van kleine bedrijven tot grote multinationals.
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek