Oplossingen

Beheer en beveilig uw endpoints

Manage uw desktops, servers, laptops, mobiele apparatuur en webbrowsers.

Waarom hebben organisaties een oplossing voor Unified Endpoint Management and Security (UEMS) nodig?


Waarom hebben organisaties Unified Endpoint Management and Security (UEMS) nodig?

Organisaties moeten voldoen aan de behoeften van medewerkers, zoals onboarding, OS-installaties en zakelijke apparatuurbeheer. ManageEngine Endpoint Central biedt end-to-end integratie van apparaatbeheer en endpoint beveiliging, waardoor de productiviteit wordt vergroot zonder gegevensveiligheid in gevaar te brengen.

Aanvallers proberen voortdurend in te breken op bedrijfsnetwerken. Één niet-geautoriseerd apparaat, één onbewaakte browser, één schadelijke applicatie of één misconfiguratie kan een heel netwerk verstoren. Zonder een UEMS-oplossing is handmatige controle van deze kwetsbaarheden bij het groeiende aantal endpoints onmogelijk. Ontdek de voordelen van ManageEngine Endpoint Central.

Multimediaal IT-endpointbeheer

Beheer diverse IT-endpoints met verschillende besturingssystemen, zoals smartphones, tablets, laptops, desktops, smartwatches, smart-tv's en browsers, via ManageEngine Endpoint Central.

Automatische Software-updates

Zorg met ManageEngine Endpoint Central voor automatische updates van uw besturingssystemen en meer dan 350 veelgebruikte zakelijke oplossingen.

Data- en Apparaatbeveiliging

Beveilig apparaten, reguleer app-toegang en monitor bedreigingen met ManageEngine Endpoint Central om datarisico's in uw organisatie te minimaliseren.

Netwerk Vulnerability Scans

Voer regelmatig netwerkscreenings uit op kwetsbaarheden, bedreigingen, misconfiguraties en risicovolle software met ManageEngine Endpoint Central en los deze op afstand op.

Solide IT-beveiliging met ManageEngine Endpoint Central:

Voorkom datalekken en interne bedreigingen met Zero Trust. Bescherm uw organisatie met strikte controle op USB en andere randapparatuur. Implementeer een zero trust-benadering met applicatiespecifiek toegangsbeheer op endpoints voor effectieve beveiliging tegen zowel interne als externe bedreigingen.

Endpointbeveiliging voor operationele efficiëntie!

ManageEngine Endpoint Central beschermt uw organisatie met beveiligingsmaatregelen zoals apparaatmonitoring en toegangsbeheer. Het verbetert de prestaties door effectief beheer en automatisering van routinetaken, wat leidt tot verbeterde beveiliging en operationele efficiëntie.

Bespaar op IT-kosten

Verminder kosten voor hardware en software met ManageEngine Endpoint Central door periodieke scans, inventarisatie en software licentiebeheer.

Extern Systeembeheer en Ondersteuning

Via ManageEngine Endpoint Central kunt u beheertaken uitvoeren vanaf het console van verschillende helpdeskoplossingen door middel van integraties.

Integraties

Door integraties kunt u beheertaken uitvoeren vanaf het console van diverse helpdeskoplossingen met behulp van ManageEngine Endpoint Central.

Automatisch Updatebeheer

Bespaar tijd op het testen en installeren van updates door het automatiseren van updatebeheer voor besturingssystemen en applicaties van derden met ManageEngine Endpoint Central, aangepast aan uw organisatievereisten.

Netwerk Browserbeveiliging

Bescherm uw netwerk tegen browsergerelateerde aanvallen met ManageEngine Endpoint Central door alleen toegang te verlenen tot vertrouwde websites en het monitoren van plug-ins, add-ons en extensies.

Productiviteit en Beveiliging Optimaliseren

Verhoog de productiviteit van medewerkers en verbeter de beveiliging van de organisatie met ManageEngine Endpoint Central door hoogrisico-applicaties op een zwarte lijst te zetten, of enkel vertrouwde applicaties toe te staan via een applicatiewhitelist.

Wat is modern management en hoe zal het een revolutie teweegbrengen in het IT-beheer van bedrijven?

IT-afdelingen hebben talloze veranderingen meegemaakt in de manier waarop ze apparaten van gebruikers beheren en controleren. Van de traditionele CRT-monitorgebaseerde computers tot moderne smartphones, de technologische ontwikkelingen zijn opmerkelijk geweest. Daarnaast werden werknemers tijdens de COVID-19 pandemie beperkt tot thuiswerken, waardoor de IT-beheerroutines een uitdaging werden voor systeembeheerders.

Lees meer

Een greep uit ons klantenbestand

Onze klanten variëren van non-profitorganisaties tot productiebedrijven, en van kleine bedrijven tot grote multinationals.
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek