Onthulling van Endpoint Central MSP Cloud: Uw complete SaaS-oplossing voor client endpoint management

We zijn verheugd om de release van Endpoint Central MSP Cloud aan te kondigen, een baanbrekende oplossing voor MSP’s zoals u. In de huidige technologiegedreven wereld is het beheren en beveiligen van endpoints van klanten een cruciaal aspect van de afspraken tussen MSP’s en hun klanten. Daarom zijn we verheugd om de cloudversie van Endpoint Central MSP te introduceren.

Met de cloudversie van Endpoint Central MSP ervaart u een nieuw niveau van efficiëntie in endpointbeheer. Stelt u zich eens voor dat u de endpoints van uw klanten in real-time vanaf elke locatie kunt beheren, waardoor schaalbaarheid en toegankelijkheid worden verbeterd. Dat is wat Endpoint Central MSP Cloud u biedt.

Met Endpoint Central MSP Cloud kunt u:

  • Moeiteloos klanten aan boord nemen en agenten inzetten voor snel endpointbeheer.
  • Een uniform endpoint-dashboard krijgen voor een uitgebreid overzicht van de endpoints van klanten.
  • De privacy van klantgegevens waarborgen door datascheiding en klantspecifieke gebruikerslogins.
  • Automatiseer patching voor efficiënte naleving van SLA’s en zorg voor klanttevredenheid.
  • Beheer een breed scala aan client endpoints, waaronder laptops, desktops en mobiele apparaten.
  • Los snel problemen op met externe client endpoints.
  • Genereer rapporten op maat voor inzicht in efficiënte client endpoint operaties.
    Implementeer sterke beveiligingsmaatregelen, inclusief configuraties zoals geo-fencing, corporate/complete wipe en meer, voor ultieme bescherming.

Introductie van de Professional Edition voor het MKB

Er is meer! We begrijpen dat MSP’s die zich richten op het MKB unieke behoeften hebben. Daarom lanceren we de Professional Edition van Endpoint Central MSP Cloud. Deze editie is op maat gemaakt voor het MKB en biedt een kosteneffectieve en gestandaardiseerde oplossing die voldoet aan hun specifieke behoeften.

Vraag uw gratis licentie voor 250 endpoints een jaar lang aan

Als speciale openingsaanbieding geven we MSP’s de kans om 250 endpoints van klanten een jaar lang gratis te beheren. Het is onze manier om onze waardering te tonen voor uw voortdurende ondersteuning. Of u nu een bestaande klant bent of nieuw bij Endpoint Central MSP, dit aanbod is voor u.

De toekomst van client management begint hier!

Bent u klaar om uw MSP diensten naar het volgende niveau te brengen? De toekomst van client management begint met Endpoint Central MSP Cloud. Begin uw reis vandaag nog en omarm de kracht van cloudgebaseerd endpointbeheer.

Meld u nu aan en begin direct met het beheer van de endpoints van uw klanten!

Ga met ons mee op deze spannende reis om uw clientmanagementactiviteiten te stroomlijnen.

Blijf op de hoogte voor meer updates en inzichten in hoe Endpoint Central MSP Cloud uw strategieën voor klantbeheer kan transformeren.

Welkom bij de toekomst van endpoint management. Welkom bij Endpoint Central MSP Cloud.

What do you think?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Werknemerservaring als succesfactor

Tot een paar jaar geleden richtten bedrijven zich uitsluitend op de klantervaring. Tegenwoordig staat de ervaring van medewerkers steeds meer in het middelpunt van de belangstelling, omdat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Read more

Wat is modern management en hoe zal het een revolutie teweegbrengen in het IT-beheer van bedrijven?

IT-afdelingen hebben talloze veranderingen meegemaakt in de manier waarop ze apparaten van gebruikers beheren en controleren. Van de traditionele CRT-monitorgebaseerde computers tot moderne smartphones, de technologische ontwikkelingen zijn opmerkelijk geweest. Daarnaast werden werknemers tijdens de COVID-19 pandemie beperkt tot thuiswerken, waardoor de IT-beheerroutines een uitdaging werden voor systeembeheerders.

Read more

7 soorten cyberbedreigingen die de gezondheidszorg teisteren

Idealiter zou de gezondheidszorg de laatste sector zijn die het doelwit is van hackers en cyberaanvallers – niemand wil immers de kritieke ziekenhuisinfrastructuur lamleggen en met levens spelen. De gezondheidszorg wordt echter nog steeds het zwaarst getroffen als het gaat om de gemiddelde kosten van een datalek, met een piek van $9,2 miljoen in 2021.

Read more
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek