ManageEngine sluit zich aan bij Android Enterprise Partner Programma voor geavanceerde oplossingen voor het beheer van mobiele apparaten

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ManageEngine Mobile Device Manager Plus nu een door Android Enterprise gevalideerde partner is. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan het leveren van een uitzonderlijke oplossing voor mobile device management. Als Android Enterprise-partner bieden we een uitgebreide set functies die zijn afgestemd op de best practices van Android Enterprise, zodat organisaties Android-apparaten efficiënt kunnen beveiligen, beheren en implementeren.

In een tijdperk waarin mobiele apparaten de boventoon voeren, zien bedrijven steeds meer het belang in van effectief Mobile Device Management (MDM).

Waarom is MDM essentieel?

In de onderling verbonden wereld van vandaag zijn mobiele apparaten onmisbare hulpmiddelen geworden voor werknemers om toegang te krijgen tot kritieke informatie, samen te werken en de productiviteit te verhogen. De proliferatie van mobiele apparaten brengt echter ook aanzienlijke uitdagingen met zich mee op het gebied van beveiliging, compliance en gegevensbescherming. Organisaties hebben een gecentraliseerde oplossing nodig waarmee ze hun mobiele vloot efficiënt kunnen beheren en beveiligen, terwijl werknemers naadloos kunnen werken.

Wat is Android Enterprise Management?

Android Enterprise Management stroomlijnt het apparaatbeheer, vereenvoudigt de app-implementatie en versterkt de beveiligingsmaatregelen, zodat organisaties hun Android-apparaatpark effectief kunnen beheren, de productiviteit van werknemers kunnen verhogen en gevoelige gegevens kunnen beschermen, allemaal binnen een gebruiksvriendelijk en robuust kader. Door gebruik te maken van de uitgebreide functies en mogelijkheden van Android Enterprise Management kunnen bedrijven de prestaties van apparaten optimaliseren, beveiligingsbeleid afdwingen en zorgen voor een naadloze integratie van werk- en persoonlijke gegevens op Android-apparaten.

Wat betekent het Android Enterprise Partner programma voor u?

ManageEngine’s Android-gecertificeerde expertise zorgt voor een snelle oplossing van problemen, efficiënte aanpassingen, verbeterde beveiliging en voortdurende ondersteuning voor naadloos apparaatbeheer.

  1. Verhoog uw mogelijkheden voor apparaatbeheer: Verbeter de efficiëntie van uw organisatie door gebruik te maken van de geavanceerde functies van ManageEngine Mobile Device Manager Plus. Ons team van Android Enterprise Certified Experts zal u helpen uw apparaatbeheer te stroomlijnen, waardoor u snel toegang krijgt tot krachtige Android Enterprise mogelijkheden.

  2. Integreer naadloos uw bedrijfsapplicaties: Ontgrendel het volledige potentieel van Mobile Device Manager Plus door gebruik te maken van de diepere integraties die beschikbaar zijn via onze REST API’s. Integreer eenvoudig uw winkel- en op maat gemaakte bedrijfstoepassingen en maak probleemloze apparaatregistratie, beleidshandhaving, beheer op afstand en geconsolideerde functionaliteit binnen één console mogelijk.

  3. Ervaar geavanceerd apparaatbeheer met deskundige ondersteuning: Vereenvoudig uw reis naar Android-apparaatbeheer met ons speciale ondersteuningsteam. Vertrouw op onze deskundige begeleiding, best practices en betrouwbare hulp bij het implementeren en optimaliseren van uw Android Enterprise-implementatie. Blijf op de hoogte van de nieuwste updates en strategieën voor apparaatbeheer, zodat u verzekerd bent van optimale prestaties en een toekomstbestendige oplossing.

Met Mobile Device Manager Plus en de expertise van Android Enterprise Certified Experts krijgen uw Android-apparaten ongeëvenaarde bescherming, bewaking en deskundige ondersteuning. Door gebruik te maken van de kracht van Mobile Device Manager Plus voorziet u uw mobiele werknemers van de tools die ze nodig hebben om productief te blijven, terwijl u de volledige controle en zichtbaarheid over uw Android-vloot behoudt. Omarm de voordelen van Mobile Device Manager Plus en Android Enterprise Certified Experts bij ManageEngine om het ware potentieel van uw Android device management ervaring te ontgrendelen.

Wat biedt Mobile Device Manager Plus nog meer behalve Android Enterprise management?

ManageEngine Mobile Device Manager Plus is een uitgebreide MDM-oplossing die helpt bij het beheren en beveiligen van mobiele apparaten, apps en gegevens vanuit één console. Met deze functierijke oplossing kunnen beheerders op afstand zowel BYOD-apparaten in bedrijfseigendom als persoonlijke apparaten beheren voor Apple, Android, Windows en Chrome OS zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring. Bovendien kunt u met Mobile Device Manager Plus de bedrijfswerkruimte op BYOD-apparaten containeriseren, apparaten vergrendelen zodat er slechts één app of een specifieke set apps op draait, updates van het besturingssysteem beheren, apparaatlocaties bijhouden en op afstand problemen met apparaten oplossen om ervoor te zorgen dat de apparaten van uw organisatie altijd klaar zijn voor gebruik.

Lees meer over de uitgebreide functies en verbeterde beveiligingsmogelijkheden van ManageEngine Mobile Device Manager Plus.

Naast de hierboven genoemde Android Enterprise Management mogelijkheden, bieden we ook een uitgebreide unified endpoint management en beveiligingsoplossing, ManageEngine Endpoint Central.

Mobile Device Manager Plus is ook een door Knox gevalideerde partner.

What do you think?

Gerelateerde artikelen

Werknemerservaring als succesfactor

Tot een paar jaar geleden richtten bedrijven zich uitsluitend op de klantervaring. Tegenwoordig staat de ervaring van medewerkers steeds meer in het middelpunt van de belangstelling, omdat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Read more

Wat is modern management en hoe zal het een revolutie teweegbrengen in het IT-beheer van bedrijven?

IT-afdelingen hebben talloze veranderingen meegemaakt in de manier waarop ze apparaten van gebruikers beheren en controleren. Van de traditionele CRT-monitorgebaseerde computers tot moderne smartphones, de technologische ontwikkelingen zijn opmerkelijk geweest. Daarnaast werden werknemers tijdens de COVID-19 pandemie beperkt tot thuiswerken, waardoor de IT-beheerroutines een uitdaging werden voor systeembeheerders.

Read more
Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek