Dinsdag 7 November

Webinar: Modern incident management

Webinar

We hopen u graag te verwelkomen!

ManageEngine's incident management framework for IT teams

Datum: 30 Januari 2024
Tijd: 15:30
Taal: Nederlands

Overzicht:
In het snel evoluerende IT-landschap van vandaag zijn incidenten onvermijdelijk. Het hebben van een solide incident management systeem (IM) is van cruciaal belang om de normale bedrijfsvoering snel te herstellen en tegelijkertijd de gevolgen voor de klanten te minimaliseren.

In dit webinar bespreken we het ManageEngine-framework voor moderne IM, waarbij wordt besproken hoe u dit kunt toepassen in praktijk scenario’s zoals netwerkuitval, cyberbeveiliging aanvallen en datalekken.

Omschrijving:
Incidenten zijn onvermijdelijk in het hedendaagse IT landschap en een robuust incidenten management (IM) systeem is cruciaal voor snelle oplossingen en minimale downtime. Het moderne IM-framework van ManageEngine biedt precies de juiste tools en technieken die nodig zijn om een stabiele IT-infrastructuur voor uw organisatie op te bouwen. ManageEngine raamwerk is het resultaat van twintig jaar leren door het omgaan met meerdere IT-incidenten.

Neem deel aan het inzichtelijk webinar waarin we het raamwerk voor incidentbeheer van ManageEngine verkennen en de toepasbaarheid ervan laten zien in praktijk scenario’s zoals netwerkuitval, cyberbeveiliging aanvallen en datalekken. Leer ook hoe u een effectief team kunt opzetten en uw Root Cause Analyse (RCA) kunt verfijnen om deze incidenten om te zetten in kansen voor leren en verbeteren.

Contacteer ons

It's all about smart solutions

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor uw behoeften.

Uw voordelen
Wat is de volgende stap?
1

We plannen een gesprek wanneer het u uitkomt

2

We voeren een verkennend en adviserend gesprek uit.

3

We stellen een voorstel op.

Plan een gratis adviesgesprek