arrow_drop_up arrow_drop_down

Unified Endpoint Management

Veilige digital workspaces. Hogere productiviteit. 

Endpoint Management.

Toon, inventariseer en configureer alle devices.

Remote control.

Bestuur apparaten op afstand bij troubleshooting. 

Beheer mobile devices.

Gebruiksvriendelijke inschrijving- en beleidsbeheer.

Analyseer apparaten.

Geef apparaatspecifieke gegevens weer in één centraal overzicht.

Eigen app store.

Laat medewerkers via uw omgeving de juiste software downloaden.

Beheer profielen.

Gebruikersprofielen wisselen makkelijk tussen apparaten.  

Standaardiseer 
configuraties.

Maak de standaardconfiguratie voor uw medewerkers uniform.

Rol (op grote schaal) software uit.

Kies een groep gebruikers, installeer software op schaal.

OS provisioning, -migraties en -updates.

Migreren, implementeren en automatisch updaten met gemak.

Een veilige digital workspace zorgt voor productieve medewerkers.

Weet u wat er op de apparaten van uw medewerkers staat? Zijn al uw apparaten te allen tijde up-to-date? Is de gebruikerservaring optimaal? Het antwoord is ‘ja’, wanneer Unified Endpoint Management (UEM) juist ingezet wordt. Of het nu gaat om geautomatiseerde on- en offboarding of het migreren / onderhouden van Windows 10. Met UEM rolt u een opdracht met gemak uit op verschillende apparaten. 

Voordelen Unified Endpoint Management.

Centraliseer en beheer.

Het is ondenkbaar, medewerkers zonder verschillende apparaten. Door de toename van verschillende apparaten kan het overzicht houden steeds lastiger worden. Beheert u Endpoints vanuit verschillende consoles? Dat probleem is nu verleden tijd. Wij presenteren u één dashboard, hierin regelt u alles voor alle devices. Rol (vooraf geprogrammeerde) software installaties, patches en / of configuraties uit. U kan zelfs IT- en organisatiegegevens samenbrengen in visuele dashboards. 

Gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid.

Wanneer gebruikers migreren zorgen de profielen voor een vloeiende transitie tussen apparaten, waarbij de eigen settings behouden worden. UEM zorgt er voor dat gebruikers altijd bij hun bestanden kunnen, terwijl de IT-afdeling toezicht houdt. De apparaten waar ze op zitten blijven automatisch up-to-date, gepatched en beschermd. Bij problemen kan de IT-afdeling zelfs op afstand, d.m.v. Remote Control medewerkers ondersteunen.

Provisioning en migratie.

Of het nu gaat om een Mac, Windows of Linux computer, Unified Endpoint Management maakt het makkelijk op grote schaal een migratie uit te voeren. Stap moeiteloos over naar de laatste versie van het passende besturingssysteem. Installeer software op grote schaal, op verschillende apparaten. Wat u ook doet, het levert gegarandeerd tijdwinst op. Kies er daarnaast voor om updates automatisch te installeren. Zo blijft er meer tijd over voor innovatie! 

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wij gebruiken cookies