arrow_drop_up arrow_drop_down

MATRIX42

Key partner van Dekkers IT Solutions & Consultancy

>3.000 organisaties gebruiken Matrix42

Matrix42 wordt dagelijks gebruikt door een groot aantal organisaties, waaronder: BMW, Carl Zeiss en Infineon.

  Lagere exploitatie-  kosten

Matrix42 zorgt ervoor dat uw meer zicht krijgt op uw kosten. Daarnaast maakt zij het makkelijk hierop te acteren. 

   Lagere werkdruk   voor IT-beheerders

Matrix42 maakt het d.m.v. automatisering o.a. eenvoudiger te voldoen aan dagelijkse taken. Zo neemt de werkdruk af.

Productieve, tevre-  den medewerkers

Matrix42 zorgt dat de IT-afdeling en eindgebruikers meer gemak. Minder tijd kwijt aan IT-problemen = meer werktijd.  

Over Matrix42.

Matrix42 maakt deel uit van EMERAM Capital Partners. Het hoofdkantoor is in Frankfurt, Duitsland gevestigd. Matrix42 zet zich al meer dan 20 jaar in voor het eenvoudiger en kosteneffectiever maken van IT binnen ondernemingen ten behoeve van de medewerkers, het IT-personeel en de ondernemingen zelf. Gartner positioneert Matrix42 in het visionair-kwadrant. 


Als onderneming levert en beheert Matrix42 toekomstbestendige digitale selfservice werkplekken, die tegemoetkomen aan de eisen van mobiele medewerkers. Dit wordt mogelijk gemaakt middels een geautomatiseerde centrale oplossing die gecontroleerde toegang tot werkplekken in alle fysieke, virtuele en mobiele omgevingen biedt.

Voordelen voor het management.

Bedrijfsmanagers profiteren van talloze voordelen: een eenvoudige manier om software compliance te waarborgen, volledig inzicht in de software-implementatie en licentiekosten, een uitgebreid overzicht van de werkplekken infrastructuur en de status van alle onderdelen en de mogelijkheid om werkplekken als een geautomatiseerd bedrijfsproces te beheren.

Voordelen voor het IT-personeel.

IT-managers profiteren van essentiële functies voor softwaredistributie, ondersteuning, beheer en onderhoud. De producten en oplossingen van Matrix42 helpt ze als IT-dienstverleners te functioneren, die middels verregaande automatisering en consistente selfservice interfaces rolspecifieke werkplekken aan eindgebruikers leveren.

Voordelen voor eindgebruikers.

Eindgebruikers profiteren van geverifieerde selfservice toegang tot een persoonlijke werkplek op elk apparaat, met het specifieke portfolio van toepassingen die zij nodig hebben om hun werk te doen.

3.000+ organisaties maken gebruik van Matrix42. Wanneer start u?

Wij gebruiken cookies