arrow_drop_up arrow_drop_down

Automated Endpoint Security

Zorg voor zekerheid.

Preventief beveiligd.

Beschermd preventief tegen 95% van de cyberdreigingen. 

Reactief beveiligd.

Houd endpoints veilig tijdens een cyberaanval.

Toegangsbeheer.

Houd controle over wie welke rechten heeft en beperk threats. 

Application control.

Blokkeer de uitvoering van ongeautoriseerde code.

Device control.

Verplicht versleuteling en beveilig mobiele datadragers.

Blokkeer zero-day threats.

Houd zero-day threats tegen met Whitelisting en Privilege Management. 

Weet u zeker waar u zich tegen moet beveiligen?

Bijna de helft van alle organisaties en overheidsinstellingen is vorig jaar getroffen door een cyberaanval. Slechts één op de negen organisaties is goed voorbereid. Als het gaat om security, weet u dan exact wat u moet beveiligen en hoe? Met een enorme hoeveelheid uiteenlopende apparaten en apps, blijkt het een steeds uitdagendere taak. Cyberaanvallen zijn niet de enige zorg voor datalekken. Wist u dat 80% van de datalekken veroorzaakt wordt door eigen medewerkers? Versus 20% die door cyberaanvallen wordt veroorzaakt. Wij helpen uw organisatie geheel datalek-proof te maken. 

Voordelen Endpoint Security Management.

Voorkomen is beter dan..  

Zonder goede beveiligingsmaatregelen valt uw organisatie makkelijk ten prooi aan de gevolgen van schadelijke software. Een bijlage van een mail downloaden kan al voldoende zijn. Wij bieden u daarom software die mogelijke zwaktes in uw beschermingsinstellingen direct weergeeft. D.m.v. Machine Learning biedt de software geavanceerde bescherming tegen Ransomware en Malware die antivirus en firewalls niet kunnen bieden.

Brengt rust tijdens een cyberaanval.  

U doet alles binnen uw macht om een cyberaanval te weren, maar innovatieve hackers blijven zoeken naar nieuwe ingangen. Daarom kan er zelfs met bescherming van de nieuwste virusscanners, Ransom- en Malware-beveiligingen toch een cyberaanval plaatsvinden. Onze software zorgt er in dat scenario voor dat ongeautoriseerde code niet kan worden uitgevoerd. Zo worden uw bestanden niet versleuteld, gemanipuleerd of gestolen. De IT-afdeling heeft hierdoor tijd om de oorzaak te onderzoeken.

Wel verloren apparaten, maar geen verloren data?

Dagelijks raken medewerkers apparaten kwijt of worden bestolen, is uw data dan veilig? Krijgt u deze nog teruggehaald? De gemiddelde nieuwe mobiele telefoon heeft al meer dan 100GB opslagruimte. De kosten, het risico en daarmee de grootte van het datalek lopen dus al snel in de cijfers. Met Endpoint Security Management zorgt u ervoor dat bestanden veilig blijven en op afstand verwijderd kunnen worden.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wij gebruiken cookies