arrow_drop_up arrow_drop_down

Remote Monitoring & Management

Met de nieuwste remote controle technologie krijgt u een ongekend arsenaal aan mogelijkheden voor automation, monitoring en beheer tot al uw endpoints.

Desktop en Server beheer

Direct inzicht in de huidige staat van uw computers

Remote Control

Verschaf support op afstand nog sneller dan voorheen met een snelle remote oplossing.

Krachtige Scripting engine

Creëer en installeer zelf op te zetten scripts om de strijd aan te gaan met IT complexiteit.

Netwerk Monitoring

Inventariseer, beheer en controleer belangrijke items in de infrastructuur door krachtige monitoren en scripts.

Systeem Monitoring

Status-gebaseerde monitoring mogelijkheden met aan te passen drempelwaarden.

Patch Management

Identificeer, update, negeer of keur patches goed voor één of meerdere apparaten.

Monitoring van Virtuele infrastructuur

Verschaft inzicht in uw VMware of Hyper-V infrastructuur.

PSA integratie


Beheer tickets en facturatie door te integreren met een PSA oplossing.

Solution Center

Download en update gebundelde functionaliteit via het ingebouwde Solution Center

Vragen, problemen en incidenten? Klik, klik, klaar.

Staat meer medewerkers gelijk aan meer tijd besteden aan IT-incidenten oplossen? Nee. De uitkomst is: automatiseren. Wij zorgen dat u incidenten nóg sneller pro-actief kan verwerken, waar u ook bent. Terwijl u uw klanten geen last ondervinden van de onderhoud. Win tijd en kies er voor om veelvoorkomende problemen preventief en efficiënt af te handelen. Maak hiervoor gebruik van een Remote Monitoring & Management oplossing. Zo kan een Managed Service Provider meer tijd besteden aan wat écht belangrijk is, en stijgt uw klanttevredenheid.

De voordelen van Remote Monitoring & Management

Automatiseer (bijna) alles

Creëer krachtige geautomatiseerde processen snel en eenvoudig. Van simpele scripts die uitgevallen services herstarten tot complexe scripts die complete werkstations configureren.

Nooit meer één voor één

Multitasking was nog nooit zo makkelijk. Met een RMM oplossing kan u op meerdere servers, werkstations en zelfs apparaten binnen hetzelfde netwerk tegelijk taken uitvoeren. Moeiteloos en zonder dat u gebruik hoeft te maken van andere software.

Toegang met één magische klik

Creëer, bewerk en installeer IT-processen met slechts één klik. Beheer eenvoudig uw configuraties en het opgestelde beleid over meerdere endpoints op hetzelfde moment. Repliceer veranderingen van een gehele groep apparaten binnen enkele minuten.

Proactief, niet reactief

Een RMM oplossing stelt u in staat proactief problemen te monitoren en te herstellen, wat resulteert in minder downtime voor uw klanten. Zorg ervoor dat de systemen van uw klanten blijven draaien op vol vermogen door van te voren actie te ondernemen in plaats van op het moment dat het incident zich voordoet.

Met één machine de volledige controle

Een RMM oplossing brengt al uw functies binnen monitoring en beheer samen op één plek, van patch management tot backups en van beveiliging tot automatisering. Alles wat u nodig heeft binnen een eenvoudig te gebruiken interface!

Community en samenwerking

De groei van uw business is niet iets wat altijd even makkelijk gaat, maar u bent hierbij niet alleen. Wij zijn een toegewijd partner in het delen van onze ervaring en kennis en zullen altijd bezig zijn met het ontwikkelen van innovatieve tools en middelen om u te ondersteunen uw successen te behalen.

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wij gebruiken cookies